Blini met meloen kaviaar

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-09-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 ml meloencoulis
2,0 gram texturas Calcic
500 ml water
2,6 gram texturas Algin
125 ml slagroom
1 eetlepel suikerwater
klein bosje verse munt blaadjes
pak poffertjes mix
injectiespuit
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voeg exact 2,0 gram Calcic toe aan 500 ml meloencoulis en meng het heel erg goed.
Voeg vervolgens 2,6 gram Algin toe aan 500 ml water en meng ook dit, zodat er geen klonten meer in het mengsel zitten.
Bak in een pan kleine cirkeltjes aangemaakte poffertjes mix.
Klop de room licht op en voeg suikerwater toe.


Het volgende is leuk om je gasten aan tafel zelf te laten doen.
Dus zet alles op tafel en succes verzekerd.
Neem een injectiespuit en druppel daarmee het mengsel met meloensap in het mengel met water.
Laat een minuut staan en lepel daarna de bolletjes uit het water.
Smeer room op de blini, leg daarop de meloenkaviaar en voeg een klein muntblaadje toe voor de smaak.

Bron

smaken verschillen

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten