Sperzieboontjes à la carbonara(3,5 weight watcher poi

  • Slanke keuken,
  • 10-20 min.

Recept dat past binnen het flexipoints programma van de weightwatchers.

Deel dit recept

Ingrediënten
• 1 kg extra fijne sperzieboontjes
• 120 gram gerookte ham
• 2 eierdooiers
• 2 koffielepels margarine
• 4 eetlepels light room
nootmuskaat
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De sperziebonen al dente stomen. De ham in dunne reepjes snijden. De margarine zachtjes laten smelten in een steelpan, de ham toevoegen en gedurende 5 minuten zachtjes laten bruinen. 3 eetlepels room toevoegen en 2 minuten op een zacht vuurtje laten opwarmen. Kruiden met peper en nootmuskaat.
In een slakom de eierdooiers opkloppen met de resterende eetlepel room. De sperziebonen laten uitlekken. Ze in de voorverwarmde schaal leggen en afdekken. Doe nu de inhoud van de pan bij het ei-roommengsel. Giet deze bereiding op de warm gehouden sperziebonen en dien onmiddellijk op.
Suggestie: voeg eventueel 2 koffielepels Parmezaanse kaas toe aan elk bord (hiervoor 1 Point extra aanrekenen).

Bron

Corine`s verzamelde weightwatcher recepten

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mienkoos1 avatar
mienkoos1

Doorsturen

Home Recepten