Boeuf Bourgignon (4 weight watcher point)

  • Slanke keuken,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-09-2008
  • Boeuf Bourgignon (4 weight watcher point)

    Boeuf Bourgignon (4 weight watcher point)

    Boeuf Bourgignon (4 weight watcher point)

Recept dat past binnen het flexipoints programma van de weightwatchers.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
400 gram parijse champignons
600 gram wortelen
200 gram uien
3 knoflookteentjes
700 gram mager rundvlees(schouderstuk/soepvlees)
40 gram mager spek
1 eetlepel mais zetmeel
25 cl rode wijn
12,5 cl water
tijm
4 laurierblaadjes
zout, peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was alle groenten. Pel en hak de uien en de knoflook.
Snijd het vlees in grote stukken.
Snijdt de wortelen in stukken en de champignons in plakjes. Snijdt het spek in reepjes. Laat het spek, het vlees en de versnipperde ui braden in een snelkookpan.

Bestrooi van zodra alles goudbruin gekleurd is met het maiszetmeel.
Roer alles goed door en giet er de wijn en het water over. Voeg de knoflookteentjes, de wortelen, de champignons, de tijm en de laurier toe. Kruid met peper en zout.
Sluit de snelkookpan en laat vanaf het fluitsignaal nog 45 minuten koken
op een laag vuur.

Bron

Corine`s verzamelde weightwatcher recepten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten