1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Curry
  5. Pompoen curry

Pompoen curry

  • Thais,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-09-2008

Ingrediënten


Ingredi├źnten van Pompoen curry

* 1 pompoen
* 300 gram runderlappen in kleine reepjes gesneden
* blikje baby maïs
* 1 bosje lente ui
* 1 ui
* 1 ons basilicum
* 1 blik kokosmelk
* suiker
* vissaus
* 1 rundeer bouillonblokje



Pompoen curry met rundvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereidingswijze van Pompoen curry
Kokosmelk laten koken zout erbij en dik laten worden. De vissaus erbij en dan het vlees in de pan. Lekker laten koken. Hierboven op de in stukjes gesneden pompoen. (de schil verwijderen). De gesneden ui. Mais en het bouillonblokje erbij doen. Na 20 minuten koken de basilicum toevoegen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vincentboon


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vincentboon
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top