1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Rijstsalade

Rijstsalade

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-09-2008

Ingrediënten 4 personen


200gr rijst
1 handvol cashew noten
1 scheut olijfolie
peper/zout
voor de dressing:
1/2 bosje koriander
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels sojasaus
1/3 theelepel kerriepoeder



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rijst koken in gezouten water, afgieten en spoelen met koud water.
Goed laten uitlekken

Bereidingswijze

Koriander wassen en fijn snijden. Meng in een kom olie en sojasaus, voeg kerriepoeder toe alsook de koriander.
Voeg de rijst toe en goed omroeren. voeg de noten toe eventueel nog peper en zout en schep nogmaals om.
Direct serveren.

Serveertip

Heel lekker met in kerrie gebakken stukjes kip.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geudens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top