1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Forel met ontbijtspek

Forel met ontbijtspek

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-09-2008

Ingrediënten 4 personen


4 forellen.

  • 8 flinke plakken ontbijtspek
  • 4 tomaten,
  • 2uien,
  • 2 dl. rode wijn
  • 2 eetlepels tomatenketchup,
  • 2 eetlepels room
  • peper, zout en paprikapoeder

  • Verder heb je nodig


    Braadpan


    Forel met ontbijtspek
    Forel met ontbijtspek
    Deel dit recept

    Ontdek meer:

    Bereidingswijze

    Leg de plakken ontbijtspek in een flinke braadpan, bak ze even aan en besprenkel er 2 dl rode wijn over. bestrooi de forellen met peper, zout en paprikapoeder. Leg de forellen op het spek met hierop de ringen gesneden uien en de in reepjes gesneden ontvelde tomaten.
    Meng 2 eetlepels ketchup met 2 eetlepels room en giet dit over het gerecht. Doe een deksel op de pan en laat het gerecht zachtjes stoven. 20 a`30 minuten.
    Contoleer of de vis gaar is en schep de vis met ontbijtspek voorzichtig uit de pan. EET SMAKELIJK

    Bron

    De visboer



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van stiny26


    Reacties (0)



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van stiny26
    Meest bekeken
    Kooktip!
    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Scroll voor meer recepten
    Top