1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. KIPFILET MET ROOMSAUS

KIPFILET MET ROOMSAUS

  • , Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-09-2008

Ingrediënten 4 personen


4 kifilet
1 zakje roomsaus of als je er van hou peperroomsaus
Of verse perer toevoegen



Kip met pepersaus of roomsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet met peper en zout bestrooien.

Bereidingswijze

Kip ilet braden in boter (goed gaar laten worden)
als het vlees op het fornuis staat, het zakje roomsaus openmaken en doen wat op de verpakking staat.
MAAR DOE HEM NOG NIET IN HET PANNETJE

Als dit vlees klaar is, uit de pan halen
de gemaakte roomsaus nu in de pan doen samen met de jus van het vlees.
Blijven roeren tot de saus gebonden is. Zet het vuur niet te hoog.

Doe het vlees erbij en laat het heel zachtjes pruttelen.

Vlak voor het opdienen een boursin toevoegen, blijven roeren
HET VLEES MET SAUS MAG NU NIET MEER GAAN KOKEN

Serveertip

Gekookte aardappelen. maar iets anders kan ook zoals friet, rijst e.s.
groente naar keuze.

Bron

Vriendinnen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van arda29


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van arda29
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top