Aardappel Partjes á la Peter heerlijk gekruid

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 0-10 min.

Heerlijke Aardappelpartjes met kruiden simpel om te bereiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Aardappelen(Kruimige)
Tijm
Rozemarijn
Olijfolie
Peper
Zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakplaat
Oven

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op ongeveer 220 graden. Voor het gemak kan er een stuk bakpapier op de bakplaat gelegd worden, zodat de aardappel niet aan de bakplaat vastkoeken.

Bereidingswijze

Was de Kruimige Aardappels goed schoon,
halveer de aardappels dan in de lengte
zodat er goede partjes gemaakt kunnen worden.
Snij daarna de partjes ongeveer evengroot,
verspreid ze over de bakplaat. En strooi dan zout naar smaak.
Nu is de peper aan de beurt het best kan de 4 seizoenen peper wordn gebruikt, strooi dan de verse peper over de aardappels.
pak tussen de vingers wat tijm en strooi die niet te zuinig over de aardappels, hetzelfde moet met de tijm gebeuren. als dit alles is gedaan kan de olijfolie erover niet te veel maar ook niet te weinig.
Stop de partjes daarna ongeveer 15 á 20 minuten in de oven

Eet Smakelijk

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

peterheuf avatar
peterheuf

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten