1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pasta met overjarige kaasvulling en room

Pasta met overjarige kaasvulling en room

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-08-2008

Ingrediënten 2 personen


250 gram geraspte overjarige kaas
1 kipfilet fijngesneden
1 eetlepel fijngehakte peterselie
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
1 eetlepel fijngeknipte basilicum
2 eierdooiers
snufje nootmuskaat
versgemalen peper
1 pak cannelonni`s
2,5 deciliter room


Verder heb je nodig


Schaal voor vulling
Snijmesje
Theelepel
Pan
ovenschaal


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vulling
Meng de geraspte overjarige kaas met de peterselie, bieslook, basilicum, eierdooiers, nootmuskaat en versgemalen peper. Snij de kipfilet in hele kleine reepjes en bak deze even snel in de koekenpan gaar.
Meng deze dan door de vulling en stop deze vulling in de canneloni.
Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Giet hierover de room.
Zet het 10 minuutjes in de oven en als de canneloni zacht is is het gaar, je kunt dan voor de echte lekkerbekken er nog kaas overheen strooien en laten smelten

Serveertip

Serveer het gerecht op warme borden en strooi hier als laatst wat bieslook overheen.

En natuurlijk een overheerlijk glaasje witte wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nanettel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nanettel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top