Duitse aardappelsalade

  • Duits, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Duitse aardappelsalade

    Duitse aardappelsalade

    Duitse aardappelsalade

Heerlijk voor een warme nazomer

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ruime kilo aardappelen, 4 hard gekookte eieren, 1 rode paprika, 3 grote uien, knoflook naar believen, 1 cm dikke plak gekookte ham, 2 x 1cm. dikke plakken boterhamworst, blik ananas, halve pot (dieet)mayonaise, peper,zout,paprika en kerriepoeder.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote schaal

Voorbereiding

Snijd de aardappelen in blokjes en kook deze beetgaar.

Bereidingswijze

Snijd de ham en boterhamworst in blokjes, snipper de ui grof, snijd de ananas, ei en paprika in blokjes en meng dit met de uitgeperste knoflook door de mayonaise. Flink wat peper,zout en paprika en kerriepoeder erdoor. Als de aardappels afgekoeld zijn deze erbij mengen en klaar is kees! Succes gegarandeert!

Bron

Mezelf

Serveertip

Met een simpele ijsberg/bieslook salade.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

theske avatar
theske

Doorsturen

Home Recepten