Pannenwrap met spinazie, pistaches, roomkaas & citroen

  • 0-10 min.

Makkelijke combinatie van pannenkoeken gevuld met groente, pistaches en roomkaas.
Lekker voor een luie zondagavond waarop je toch gezond wil eten.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
3 pannenkoeken
100 gram spinazie (vers of diepvries)
2 eieren
handje pistache noten
50 gram roomkaas
2 bosuitjes
1 paprika
geraspte citroenschil / citroensap
knoflookpoeder
chilipoeder
koriander
versgemalen peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijdt de paprika in stukken, en hak de bosui en de pistaches fijn.

Bereidingswijze

Verhit zonnebloemolie in een wok.
Breek de eieren erin, en roer even totdat ze lichtjes gestold zijn.
Voeg dan de paprika, de bosui , de pistaches en het knoflookpoeder toe, en wok even op hoog vuur.

Voeg dan de spinazie toe, en schep om (bij diepvriesspinazie: schep om tot de spinazie ontdooid is.)

Kruid naar smaak met wat chilipoeder en koriander en warm nog even goed door. Breng op smaak met zout, peper en citroensap.

Doe het mengsel over in een schaal, en verhit de pannenkoeken één voor één in de verhitte wok.

Besmeer de pannenkoeken met roomkaas en vul met het mengsel.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

natuurtje avatar
natuurtje

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten