Jambon au noix

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.

een heerlijke borrel hap

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
paar plakken gekookte ham, niet te dun gesneden
(smeer)kaas met noten bv Mascarpone of Boursin met noten
wat fijn gehakte verse walnoten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
huishoud folie

Bereidingswijze

Leg de plakken ham naast elkaar op huishoud folie
besmeer de ham met een dikke laag kaas
strooi er fijngehakte brokjes walnoot overheen
rol iedere hamplak stevig op als een pannekoek
"verpak" deze hamrol in de huishoufolie
leg niet té lang in de diepvries om op te stijven
haal de hamrollen uit de diepvries, haal ze uit de folie
snijd in dunne schijven, zoals damstenen

Bron

experimenteren in de keuken

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

herman_hietbrink avatar
herman_hietbrink

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten