Zalmrolletjes gevuld met verse kruiden.

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-08-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr zalmfilets,of heilbotfilet
2 el citroensap
versgemalen peper
1 tl olijfolie
1 el gehakte dille
1 el gehakte basilicum
1 el gehakte bieslook
8 kleine blaadjes kropsla
125 ml zure room
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mes,sniijplank,borden,el,cocktailprikkers.

Voorbereiding

verdeel de zalm in 8 plakken en leg ze op een snijplank .besprenkel ze met wat druppels citroensap en maal er wat peper over.druppel wat olijfolie over de kruiden.

Bereidingswijze

leg op elke plak zalm een blaadje sla en verdeel hierover de verse kruiden .rol de plakjes losjes op en steek ze vast met een cocktailprikker .leg op elk bord twee rolletjes en serveer met een beetje zure room en partjes citroen.

Bron

boodschappen

Serveertip

lekker met geroosterd brood,en een riesling.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten