Bief Stroganoff

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien
1 rode paprika
2 doosjes champignons
500 gr. bieflappen
50 gr. boter
1 zakje stroganoff saus
1 bekertje creme fraiche
1 dl. gezeefde tomaten
zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Voorbereiding

Vlees in blokjes snijden
uien fijnsnijden
paprika in stukjes snijden
champignons in plakjes snijden

Bereidingswijze

In braadpan 20 gr. boter verhitten.
Vlees in 3 minuten rondom bruin bakken.
Met vocht in diep bord doen en weg zetten bedekt met alluminiumfolie.
In zelfde pan 20 gr. boter verhitten en ui, paprika 2 minuten bakken. Champignons toevoegen en al omscheppend 3 minuten bakken.
Stroganoffsaus door de gezeefde tomaten roeren en het mengsel al roerende aan de champignons toevoegen.
Creme fraiche erdoor roeren en het vlees met het vocht erdoor scheppen. Door en door warm laten worden.
Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Met rijst of met stokbrood.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

issa avatar
issa

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten