1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Foe Young Hai

Foe Young Hai

Door: issa

  • Chinees,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-08-2008

Ingrediënten


5 Uien
klontje boter
2 eetl. djahe ( gemberpoeder )
2 flessen tomatenketchup
4-6 eetl. suiker
20 eieren
peterselie
prei
zout, peper en knoflookpoeder



Ontdek meer:

Voorbereiding

Saus:

Uien bakken in boter, na een paar minuten 2 eetl. djahe er door roeren en blijven roeren.
1 fles ketchup en 1 fles water toevoegen en dan weer 1 fles ketchup en 1 fles water.
Hoog vuur eronder en aan de kook brengen, het dikt vanzelf in.
Naar smaak 4-6 eetl. suiker erdoor roeren.

Bereidingswijze

De eieren:

15 - 20 eieren loskloppen, half zakje peterselie, kleine prei, zout, peper en knoflookpoeder erdoor roeren.
Eieren bakken ( 1 soeplepel per keer )
De eirene oprollen enn in stukken snijden en in de saus doen.

Zachtjes opwarmen en zo nodig water toevoegen.

Serveertip

Serveren met rijst.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van issa
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top