champignonnekoppen

  • 20-30 min.

schampignonnenkoppen soufle

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
champignons doosje 6 eieren kookroom kruidenboter
peper en zout beetje
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vuurvaste kleine schaaltjes pannetje

Voorbereiding

champignons schoonmaken en wassen eieren kloppen met kookroom op het laatst erdoor beetje peper en zout

Bereidingswijze

champignons kort koken 6 stuks in een vuurvaste kleine schaal doen de eieremix er over heen doen met een plak kruidenboter erop en op 175 gr in de hetelucht oven 20 min niet tussentijds open maken want dan zakt het in.

Bron

een beetje van een rest een beetje van mij zelf

Serveertip

dit is een voorgerecht wat je eventueel kan serveren met stokbrood

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

heidelien1 avatar
heidelien1

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten