Blini`s met creme fraiche en zalmkaviaar

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Blini`s met creme fraiche en zalmkaviaar

    Blini`s met creme fraiche en zalmkaviaar

    Blini`s met creme fraiche en zalmkaviaar

Een chique borrelhapje!!

Deel dit recept

Ingrediënten 16 personen
VOOR DE BLINI`S
75 GR BOEKWETIMEEL
35 GR BLOEM
1 ½ TL BAKPOEDER
1 EI, LOSGEKLOPT
180 ML KARNELMELK
30 GR BOTER GESMOLTEN

65 gram crème fraiche
1 el grof gehakte verse bieslook
50 gr zalmkaviaar

Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 57,65 kcal
Koolhydraten 5,25 g
Eiwitten 1,73 g
Vetten 3,22 g
Benodigdheden
koekenpan

Bereidingswijze

Zeef de bloemsoorten en het bakpoeder in een kom, klop dan langzaam het losgeklopt ei en de karnemelk erdoor. Roer de boter erdoor.
Bak de blinis van 2 tl beslag, die u in een grote, verwarmde koekenpan met antiaanbaklaag legt. Keer de blini`s, laat ook de andere kant bruin worden en leg ze p een rooster om af te koelen. Bak zoveel blini`s tegelijk als in de pan passen.


Verdeel de crème fraiche, het bieslook en de kaviaar over de blini`s
Serveer de blini`s op kamertemperatuur.

Bron

borrelhapjes

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten