1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Visschotel a la Ine.

Visschotel a la Ine.

Door: onzien

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-08-2008

Ingrediënten 4 personen


4 pangasiusfilets (diepvries)
1 bakje roze garnalen
2 winterpenen
3 grote uien
5 grote tomaten
3 bosuitjes
3/4 bakje Philadelphia bieslook light
2 tenen knoflook
3 eetlepels geraspte kaas
1 visbouillontablet
peper, zout
2 a 3 eetlepels olijfolie


Tags

Visschotel a la Ine.
Visschotel a la Ine.
Visschotel a la Ine.
Visschotel a la Ine.
Visschotel a la Ine.
Visschotel a la Ine.
Visschotel a la Ine.
Visschotel a la Ine.

Heerlijk en slank !

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 gr.
Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met `n dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel.
Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
Schep uit de pan in een Ovenschaal.
Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 min. op hoog vuur.
Leg de (bevroren) visfilets op het wortel/ui-mengsel.
Bestrooi met peper en zout, en besmeer ze met de Philadelphia. Verdeel er de garnalen over, en daar bovenop het tomaat/bosui-mengsel.
Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 min. in de oven.

Tags

Serveertip

Lekker met witte rijst of pasta, en een simpele groene salade.

Bron

Eigen recept.



Deel dit recept

Reacties (71)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van onzien
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top