
4 pangasiusfilets (diepvries)
1 bakje roze garnalen
2 winterpenen
3 grote uien
5 grote tomaten
3 bosuitjes
3/4 bakje Philadelphia bieslook light
2 tenen knoflook
3 eetlepels geraspte kaas
1 visbouillontablet
peper, zout
2 a 3 eetlepels olijfolie
Heerlijk en slank !
Verwarm de oven voor op 220 gr.
Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met `n dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel.
Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
Schep uit de pan in een Ovenschaal.
Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 min. op hoog vuur.
Leg de (bevroren) visfilets op het wortel/ui-mengsel.
Bestrooi met peper en zout, en besmeer ze met de Philadelphia. Verdeel er de garnalen over, en daar bovenop het tomaat/bosui-mengsel.
Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 min. in de oven.
Lekker met witte rijst of pasta, en een simpele groene salade.
Eigen recept.
Yaro2609 04-09-2015
Erg lekker, ik maak het met kabeljauw. Komt hier al een paar jaar regelmatig op tafel !
saskia2501 30-04-2014
lekker gerecht, ondanks de pangasius
ebrebr 22-01-2014
Heerlijk gegeten, niets geproefd van DDTs, CHLs en HCHs. De smaak van urine was top!! Een favoriet recept wat ik al vaak heb gemaakt, soms als variatie een andere Philadelphia smaak!
ebrebr 22-01-2014
Heerlijk, pangasius erg lekker, heb niets geproefd van de DDTs, CHLs, HCHs etc. Een favoriet gerecht welke ik al vaak heb gemaakt, soms met een andere philedelphia smaak.
ebrebr 22-01-2014
Heerlijk, pangasius erg lekker, heb niets geproefd van de DDTs, CHLs, HCHs etc. Een favoriet gerecht welke ik al vaak heb gemaakt, soms met een andere philedelphia smaak.