Visschotel a la Ine.

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 05-08-2008
  • Visschotel a la Ine.

    Visschotel a la Ine.

    Visschotel a la Ine.

  • Visschotel a la Ine.

    Visschotel a la Ine.

    Visschotel a la Ine.

  • Visschotel a la Ine.

    Visschotel a la Ine.

    Visschotel a la Ine.

Heerlijk en slank !

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 pangasiusfilets (diepvries)
1 bakje roze garnalen
2 winterpenen
3 grote uien
5 grote tomaten
3 bosuitjes
3/4 bakje Philadelphia bieslook light
2 tenen knoflook
3 eetlepels geraspte kaas
1 visbouillontablet
peper, zout
2 a 3 eetlepels olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 gr.
Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met `n dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes.
Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel.
Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
Schep uit de pan in een Ovenschaal.
Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met versgemalen zout en peper 2 min. op hoog vuur.
Leg de (bevroren) visfilets op het wortel/ui-mengsel.
Bestrooi met peper en zout, en besmeer ze met de Philadelphia. Verdeel er de garnalen over, en daar bovenop het tomaat/bosui-mengsel.
Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 40 min. in de oven.

Bron

Eigen recept.

Serveertip

Lekker met witte rijst of pasta, en een simpele groene salade.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Dorienepientje avatar
Dorienepientje 09-08-2021

erg lekker dankje voor het recept dit is een blijvertje

Yaro2609 avatar
Yaro2609 04-09-2015

Erg lekker, ik maak het met kabeljauw. Komt hier al een paar jaar regelmatig op tafel !

saskia2501 avatar
saskia2501 30-04-2014

lekker gerecht, ondanks de pangasius

ebrebr avatar
ebrebr 22-01-2014

Heerlijk gegeten, niets geproefd van DDTs, CHLs en HCHs. De smaak van urine was top!! Een favoriet recept wat ik al vaak heb gemaakt, soms als variatie een andere Philadelphia smaak!

ebrebr avatar
ebrebr 22-01-2014

Heerlijk, pangasius erg lekker, heb niets geproefd van de DDTs, CHLs, HCHs etc. Een favoriet gerecht welke ik al vaak heb gemaakt, soms met een andere philedelphia smaak.

ebrebr avatar
ebrebr 22-01-2014

Heerlijk, pangasius erg lekker, heb niets geproefd van de DDTs, CHLs, HCHs etc. Een favoriet gerecht welke ik al vaak heb gemaakt, soms met een andere philedelphia smaak.

Carloz76 avatar
Carloz76 19-01-2014

Pangasius zijn besmet met hoge concentraties van giftige stoffen en bacteriën. (arseen, industrieel afvalwater en giftige en schadelijke bijproducten van de groeiende industriële sector, metaalverontreinigingen, polychloorbifenylen (PCB’s), DDT en de metabolieten (DDTs), aan chloor verwante verbindingen (CHLs), hexachloorcyclohexaan isomeren (HCHs), en hexachloorbenzeen (HCB)). De Mekong rivier is een van de meest vervuilde rivieren van de wereld en dit is juist de plek waar de panga’s worden gekweekt. Bovendien worden ze gevoed met urine. Eet smakelijk!

Carloz76 avatar
Carloz76 19-01-2014

Sinds ik weet hoe slecht en ongezond pangasius is (google maar eens) komt die vis bij mij niet meer in huis. 2 wortels is overigens echt teveel tenzij je alleen de buitenkant gebruikt en je kan inderdaad beter ook minder tomaat toevoegen. Heb zelf wat blaadjes oregano, een kleine lepel mosterd en wat extra knoflook toegevoegd.

ger1958 avatar
ger1958 21-11-2013

Heerlijk !! zie foto, garnaaltjes later toevoegen anders worden ze te droog !! 1 winterpeen en 3 tomaten is voldoende. TOPPER verder !!

souvlaki avatar
souvlaki 27-10-2013

Gisteren weer gemaakt en was weer voortreffelijk!!!!! Groeten Souvlaki

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten