1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Pasta met walnotenpesto

Pasta met walnotenpesto

Door: mgeldof

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-08-2008

Ingrediënten 4 personen


2 teentjes knoflook
50 g parmezaanse kaas
45 g walnoten
15 g peterselie
6 el olijfolie
zout, peper
1 courgette van 400 g
400 g pasta


Pasta met walnotenpesto
Pasta met walnotenpesto
Pasta met walnotenpesto
Pasta met walnotenpesto

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knoflook pellen.
Walnoten, peterselie en knoflook hakken in de keukenmachine.
Geraspte kaas erdoor mengen.
5 el olie in een dun straaltje erbij schenken en op smaak brengen met zout en peper naar smaak.
Courgette wassen en in repen snijden met de kaasschaaf.
Repen in smalle linten snijden.
Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
In pan rest van olie verhitten en courgettelinten ca. 4 minuten omscheppend bakken.
Pasta en courgette mengen en over vier borden verdelen.
Pesto erop scheppen en smullen maar.



Reacties (10)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mgeldof
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top