1. Home
  2. Recepten
  3. Perziken met noten gevuld van de barbecue

Perziken met noten gevuld van de barbecue

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-07-2008

Ingrediënten 4 personen


75 g studentenhaver
1/2 theelepel kaneel
2 lepels zure room
1 lepel lichte basterdsuiker
3 perziken
vanille-ijs



Lekker anders

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak 75 gr studentenhaver fijn en schep er 1/2 theelepel kaneelpoeder, 2 eetlepels zure room en 1 eetlepel gele basterdsuiker door.
Vul 6 halve perziken met dit mengsel en verpak ze elk in een stukje aluminiumfolie.
Laat ze op de hete barbecue in ± 5 minuten warm worden.

Serveertip

Serveer ze met een grote bol vanille-ijs.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van monique8


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van monique8
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top