Indiase boontjes
- Indiaas, Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-07-2008
Gekregen van een Indiase vriendin. Heerlijk.
Ingrediënten
boontjes1 medium uitje
aardappeltjes
4 teentjes knoflook
2 tomaatjes
Zout naar smaak
Rode chilli
Curry poeder
Coriander poeder
Bereidingswijze
Uitje in de pan en na 1minuutjes blokjes aardappel in olie goudbruin bakken. Wanneer ze goudbruin zijn, de fijngehakte knoflook erbij en 2 fijngesneden tomaatjes (meestal neem ik tomaten uit blik) en de boontjes.
Daarna gooi je alle kruiden er door.
Zout naar smaak.
Op een zacht vuurtje deksel erop en lekker gaar laten worden in ongeveer 20 minuutjes of wanneer je denkt dat het ok is…en dan opscheppen maar.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties