Boat Noodlesoup

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 21-07-2008

Thaise noodlesoep.

Deel dit recept

Ingrediënten
• 100 g rijstnoedels
• 200 g biefstuk
• 75 g taugé
• 2 lente-uitjes
• verse korianderblaadjes
Bouillon:
• 1 teentje knoflook
• 1 stengel citroengras (sereh)
• 3 takjes koriander
• 1 l runderbouillon
• 2 stuks steranijs
• 2 el sojasaus
• 0,5 el suiker
• 2 el vissaus (nam pla)
• versgemalen peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Week de noedels ca 1 uur in ruim koud water.
Pel en plet de knoflook. Kneus de serehstengel. Doe de ingrediënten voor de bouillon in een pan en laat ca 30 minuten zachtjes koken.
Snijd de biefstuk in reepjes of plakjes. Snijd de lente-uien in ringetjes.
Zeef de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Doe de geweekte noedels en taugé in een zeef en hang ze ca 10 seconden in de hete bouillon. Verdeel de noedels en taugé over de borden.
Doe de reepjes biefstuk in de zeef en hang ca 20 seconden in de hete bouillon. Verdeel ze over de borden. Schep de bouillon erop en serveer.

Bron

The Taste of Life

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten