1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Aarbeien Bellini

Aarbeien Bellini

  • Italiaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-07-2008

Ingrediënten 6 personen


50 gram fijne kristalsuiker
200 gram aardbeien, kroontjes verwijderd
Prosecco of spumante


Aarbeien Bellini
Aarbeien Bellini

Recept van Jamie Oliver.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de suiker in een steelpan en voeg een scheut water toe, net genoeg om de suiker op te laten lossen.
Zet de pan op het vuur en breng aan de kook.
Voeg de aardbeien toe en neem de pan van het vuur. Leg een deksel op de pan en laat afkoelen.

Pureer de inhoud van de pan in een blender of met de staafmixer. Laat afkoelen tot je klaar bent om de drankjes te serveren.

Schep 2 eetlepels aardbeienpuree in elk glas en vul je glas met Prosecco.

Bron

Delicious nummer 6, juni 2008



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top