Pastasalade Caprese

  • Italiaans, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-07-2008

Pastasalade Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum met balsamicostroop.
447 Kcal p/p

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
· 300 gram farfalle (vlindertjespasta)
· 7 eetlepels Bertolli Aceto Balsamico di Modena
· 2 eetlepels suiker
· 6 trostomaten
· 1 bol buffelmozzarella
· paar takjes basilicum
· 250 gram rauwe ham
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. De pasta daarna afgieten, naspoelen met ruim koud water en goed laten uitlekken en afkoelen.

Doe de balsamicoazijn samen met de suiker in een steelpannetje en laat dit samen zachtjes inkoken tot een niet te dikke stroop.

Was de tomaten en snij ze in partjes. Scheur de mozzarella in stukjes en scheur de basilicum grof. Meng de tomaten met de mozzarella door de pasta. Schep daarna voorzichtig de balsamicostroop erdoor en garneer het gerecht met basilicum.

Bron

www.bertolli.nl/recepten

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten