1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Chutney
  6. chutney

chutney

Door: marya1

  • Mediterraan, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-2008

Ingrediënten


1 aubergine ,2 courgetten, 4 sjalotjes ,3 teentjes knoflook ,1 rode peper ,4 vleestomaten,2 eet.l peterselie,1 th.l.tym,oregano,basilicum ,zout/peper,olijfolie 1th.l.mosterd ,2 dl griekse yoghurt.


Verder heb je nodig


Mes ,koekepan,eventueel weckpot

chutney
chutney

Lekker bij veel gerechten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aubergine en courgette in blokjes snijden,tomaten ontvellen ,en in blokjes. sjalotjes en de knoflook snipperen,kruiden fijn snijden.pepertje van zaadjes ontdoen en in ringetjes snijden ,mosterd en kruiden door de yoghurt mengen

Bereidingswijze

Aubergine en courget en sjalotjes in de olie 3min.bakken .tomaten en pepertje er bij en 2min meebakken ,eventueel wat water er bij .zout/peper naar smaak er bij. af zetten en aflaten koelen.schep het afgekoelde mengsel door het yoghurt mengsel.laat dit in de koelkast lekker koud worden

Serveertip

Lekker bij alle soorten vlees .ook op brood. een gebakken ei smaakt ook lekker .fetta er door, is een volledige maaltijd voor vegetarische mensen .als je meer maakt kan je het 1 week bewaren in een weckpot

Bron

Bij ons thuis



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marya1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top