thaise salade

  • Thais,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-07-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
75gr mihoen
1 komkommer,zaad verwijderd en in halve plakjes
1 bosje lente ui
250gr worteltjes
500gr gepelde grote garnalen
zout-peper
1/2 bosje kriander ,fijngesneden
VOOR DE DRESSING
stukje verse gember,geraspt
6eetl japanse sojasaus
sap van 1 limoen
4eetl zonnebloemolie

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

kook voor de salade de mihoen gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.snijd de mihoen grof,schep om met de komkommer ,de lente ui, en de wortel.
klop voor de dressing
de gember,de sojasaus,het limoensap en 2 eetl olie los doorelkaar.en schep het over de salade,verhit de rest van de olie en bak hier in de garnalen omscheppend 2 min,voeg zout en peper toe naar smaak ,
verdeel ze over de salade en bestrooi de salade met de koriander

Bron

margriet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten