1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. thaise salade

thaise salade

  • Thais,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-07-2008

Ingrediënten 4 personen


75gr mihoen
1 komkommer,zaad verwijderd en in halve plakjes
1 bosje lente ui
250gr worteltjes
500gr gepelde grote garnalen
zout-peper
1/2 bosje kriander ,fijngesneden
VOOR DE DRESSING
stukje verse gember,geraspt
6eetl japanse sojasaus
sap van 1 limoen
4eetl zonnebloemolie



thaise salade
thaise salade
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook voor de salade de mihoen gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.snijd de mihoen grof,schep om met de komkommer ,de lente ui, en de wortel.
klop voor de dressing
de gember,de sojasaus,het limoensap en 2 eetl olie los doorelkaar.en schep het over de salade,verhit de rest van de olie en bak hier in de garnalen omscheppend 2 min,voeg zout en peper toe naar smaak ,
verdeel ze over de salade en bestrooi de salade met de koriander

Bron

Margriet



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ien_3


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ien_3
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top