10 Minuten stamppot

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 01-07-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak puree voor stamppot (270 gr Maggi) = 600 ml melk =
1 el boter of margarine = 3 pakjes biologische ham a 100gr.
1 zak panklare andijvie (400 gr) 1 zakje worteljulienne(150 gr)
2 el mosterd.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Puree maken volgens gebruiksaanwijzing melk boter en ham in reepjes
= Andijvie,wortel, ham en mosterd door puree scheppen en door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Bron

©

Serveertip

Wijntip:Montestell Chenin Blanc

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten