1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Risotto
  6. Risotto met grotchampignons

Risotto met grotchampignons

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-06-2008

Ingrediënten 2 personen


1 doos Risotto bospaddestoel,
1/2 liter water,
175 gr. grotchampignons,
2 eetlepels olijfolie,
geraspte Parmezaanse kaas,
1 zakje ricchiosalade,
1 bakje balsamicodressing,
Johma.


Verder heb je nodig


Hapjespan


Risotto met grotchampignons
Risotto met grotchampignons

Snel en slim

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat voor 2 personen in een hapjespan 1 doosje Risotto bospaddestoel 165 gr. GrandÏtalia met 1/2 liter water ca. 10 minuten zachtjes koken.

Bereidingswijze

Bak intussen 175 gr. in plakjes gesneden grotchampignons in 2 eetlepels olijfolie bruin. Schep 1/3 deel van de champignons door de risotto en laat het geheel nog ca. 4 minuten zachtjes sudderen. Garneer met de rest van de champignonsben geraspte Parmezaanse kaas.

Bron

Ah



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top