1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Salade met gebakken aardappels, cashewnoten en feta

Salade met gebakken aardappels, cashewnoten en feta

Door: yellybean

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2008

Ingrediënten 2 personen


75 gr haricots verts
1,5 eetlepels olie
175 gr aardappelkrieltjes barbecue gekruid
150 gr fetakaas
200 gr champignons
75 gr cashewnoten
1 theelepel mosterd
1 eetlepel walnotenolie
1 eetlepel knoflookolie
1 eetlepel basalmicoazijn
1 rode ui fijngesnipperd
1 zak botersla


Salade met gebakken aardappels, cashewnoten en feta
Salade met gebakken aardappels, cashewnoten en feta

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haricots verts schoonmaken, halveren, wassen en in kokend water met zout in ca. 5 minuten beetgaar koken. Boontjes in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en champignons bruin bakken. Schep ze daarna op een bord en doe in dezelfde koekenpan de aardappelblokjes in ca. 20 minuten al omscheppend bruin en gaar bakken. Fetablokjes laten uitlekken. In koekenpan rest van `gewone` olie verhitten en cashewnoten snel lichtbruin bakken, op keukenpapier scheppen. In kom dressing roeren van mosterd, walnotenolie en basalmicoazijn. In grote kom sla, fijngesnipperde ui, champignons, boontjes, dressing, feta, cashewnoten en gebakken aardappels mengen.

Bron

Www.ah.nl



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top