bladerdeeghapje

  • Vegetarisch, Borrelhapje
  • 20-30 min.

lekker,makkelijk en feestelijk hapje

Deel dit recept

Ingrediënten
1 rode ui
75 gr.feta
2 el.margarine
100 gr.spinazie(diepvries)
175 gr.erwten(diepvries)
zout en peper
bladerdeeg(1 pakje)
evt.een ei om mee te bestrijken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
huishoudfolie
bakpapier
bakblik

Voorbereiding

pel en snipper de ui
snij de feta in blokjes
oven voorverwarmen op 200 gr.
laat het bladerdeeg ontdooien

Bereidingswijze

laat de maragarine smelten en bak hierin de ui glazig
voeg de spinazie toe en laat dit ca.10 min.smoren(afgedekt)
erwten toevoegen en laten pruttelen tot het vocht is verdampt
feta toevoegen,met zout en peper op smaak brengen
schep de vulling op elk plakje bladerdeeg en vouw dit dicht,bestrijk met losgeklopt ei ,bak ze 25 min.in de oven

Bron

vegetarisch kookblad

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lapaulina avatar
lapaulina

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten