1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Indonesisch Varkensvlees

Indonesisch Varkensvlees

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-04-1999

Ingrediënten 4 personen


2 tomaten * 2el maizena * 500 gram varkensvlees * 100 gram champignons * 1 groene paprika * 1 blikje ananas * 6 el olijfolie * peper en zout * rijst * --- saus: 1 dl sojasaus * 2 dl kippenbouilon en 2 el honing



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rijst koken * varkensvlees en paprika in reepjes * tomaten ontvellen * champignons schoonborstelen

Bereidingswijze

Varkensvleesreepjes in de olie bakken , de paprika toevoegen en 10 minuten laten doorkoken, ananas, champignons en de ontvelde tomaten toevoegen en 4 minuten stoven. In een andere pan bouillon, soja en de honing aan de kook brengen maizena en ananassiroop toevoegen. dit een paar minuten zachtjes door laten koken goed roeren. Saus over het varkensvlees gieten

Serveertip

Serveren met de gekookte rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dejonge


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dejonge
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top