Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-05-2008
  • Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

  • Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

  • Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

  • Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

  • Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

  • Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

  • Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

  • Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

    Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

Een verrassende combinatie, gemakkelijk te bereiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400-500 g pipe rigate ( pasta ) of tagliatelle of spaghetti.
3 kipfilets
olijfolie
1 pak spinazie á la crème ( à 500 gr/ diepvries )
1 pakje Boursin roomkaas Ail & Fines Herbes 150 gr ( of boursin cuisinne ).
1 bakje kastanje champignons
50 gr pijnboompitten, licht geroosterd
6 - 7 zongedroogde tomaten.
peper & zout naar smaak
eventueel extra knoflook/ui en pepers naar smaak !!
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan, wok

Bereidingswijze

Voorbereiding:
Snijd de kipfilet in blokjes.
Borstel de champignons schoon en snijd in vieren.
Snijd de zon-gedroogde tomaten in dunne reepjes en ontdooi
de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de
kipfilet blokjes bruin op hoog vuur.
Voeg de champignons toe en roerbak enkele minuten.
( �"f bak deze apart voor een knapperiger resultaat )
Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas.
Schep zachtjes om.
Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog eventjes goed door.

Bron

Boursin en beetje van mijzelf

Serveertip

Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus.
Garneer met geraspte (Parmezaanse) kaas.
Bon appétit !

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

krishaaaaa avatar
krishaaaaa 30-04-2020

thanks for sharing such an amazing recipe https://oreo-tv.com/

krishaaaaa avatar
krishaaaaa 30-04-2020

thanks for sharing such an amazing recipe https://oreo-tv.com/

krishaaaaa avatar
krishaaaaa 30-04-2020

thanks for sharing such an amazing recipe https://oreo-tv.com/

krishaaaaa avatar
krishaaaaa 30-04-2020

thanks for sharing such an amazing recipe https://oreo-tv.com/

krishaaaaa avatar
krishaaaaa 30-04-2020

thanks for sharing such an amazing recipe https://oreo-tv.com/

Belll avatar
Belll 17-04-2020

Mocht je het niet zo lekker vinden, laat dan de zongedroogde tomaten en pijnboompitten eruit en voeg toe: Spekjes en tuinkruiden bouillon van Maggi.

Astridvw avatar
Astridvw 09-09-2019

Ik vond het ook niet zo heel erg lekker.

Astridvw avatar
Astridvw 09-09-2019

Ik vond het ook niet zo heel erg lekker.

Eef1964 avatar
Eef1964 25-05-2019

Ga het vanmiddag maken lijkt me superlekker.

Annabel1960 avatar
Annabel1960 01-04-2019

Fantastisch recept. Erg leuk om te maken en nog leuker te horen dat alle eters nog mee willen opscheppen. Ik heb pittige tomaten blokjes in blik gebruikt. Deze lasagna ga ik vaker maken!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten