1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

Door: birgitta3

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-05-2008

Ingrediënten 4 personen


400-500 g pipe rigate ( pasta ) of tagliatelle of spaghetti.
3 kipfilets
olijfolie
1 pak spinazie á la crème ( à 500 gr/ diepvries )
1 pakje Boursin roomkaas Ail & Fines Herbes 150 gr ( of boursin cuisinne ).
1 bakje kastanje champignons
50 gr pijnboompitten, licht geroosterd
6 - 7 zongedroogde tomaten.
peper & zout naar smaak
eventueel extra knoflook/ui en pepers naar smaak !!


Verder heb je nodig


Pan, wok

Tags

,

Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met spinazie en kipfilet
Pasta met spinazie en kipfilet
Heerlijke past met kastanjechampignons

Heb het recept gevolgd, alleen de champignons met pijnboompitten apart gebakken .. het was erg lekker !

Heb het recept gevolgd, alleen de champignons met pijnboompitten apart gebakken .. het was erg lekker !
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin
Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

Een verrassende combinatie, gemakkelijk te bereiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding:
Snijd de kipfilet in blokjes.
Borstel de champignons schoon en snijd in vieren.
Snijd de zon-gedroogde tomaten in dunne reepjes en ontdooi
de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de
kipfilet blokjes bruin op hoog vuur.
Voeg de champignons toe en roerbak enkele minuten.
( �"f bak deze apart voor een knapperiger resultaat )
Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas.
Schep zachtjes om.
Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog eventjes goed door.

Tags,

Serveertip

Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus.
Garneer met geraspte (Parmezaanse) kaas.
Bon appétit !

Bron

Boursin en beetje van mijzelf



Reacties (53)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van birgitta3
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top