1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Penne alla Romana.

Penne alla Romana.

Door: wimpeters

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 18-05-2008

Ingrediënten 4 personen


200 gr penne rigate
1 blikje tonijn
2 tomaten
bonen
olijven
olijfolie,
peterselie
peper en zout.



Een koude pastasalade uit de regio Lazio.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de uit elkaar gehaalde tonijn, de in stukjes gesneden tomaten, de bonen, de ontpitte olijven, de olijfolie, en zout en peper het mengsel.
Kook de penne rigate al dente.
Giet af en stop het kookproces door het onder koud water af te koelen.
Meng de pasta en het tonijn-tomatenmengsel door elkaar.
Laat in de koelkast één uur afkoelen voor het te serveren.

Bron

Bron: www.4yougratis.it/ricette_cucina/Piatti_Freddi/Penne_alla_romana.php



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wimpeters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top