Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Basilicum Ricotta Bolletjes Op Rucolasla

Basilicum Ricotta Bolletjes Op Rucolasla

Door: smullen_met_mireille

  • Nederlands, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-1999

Ingrediënten


*1 knoflookteentje
*1 lenteuitje
*? bosje kervel
*1 bosje basilicum
*100 gram ricotta
*zout en peper
*50 gram rucolasla
*3 theelepels witte wijn azijn
*? theelepel mosterd
*1 theelepel honing
*2 eetlepels groentebouillon



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de knoflook, het lenteuitje en de kruiden fijn en meng allesgoed met de verse kaas.
Breng op smaak met peper en zout en zet het koel weg.
Was de sla en schik op een bord.
Roer de azijn, mosterd, honing en bouillon door elkaar en druppel het over de sla.
Vorm het kruiden-ricotta mengsel tot bolletjes en verdeel over de sla.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smullen_met_mireille
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top