1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Fricandeau In Tomaten-Champignonsaus

Fricandeau In Tomaten-Champignonsaus

Door: eetteam

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 12-04-1999

Ingrediënten 4 personen


600gr Fricandeau - 4 theelepels paprikapoeder - 1 bakje (200 gr)Champignons - 2 blikken gepelde tomaten - 2 theelepels rozemarijn - 2 theelepels tijm - vleesbouillontablet(ten)naar smaak - 2 dl droge witte wijn - 3 teentjes knoflook - 1/8 liter lichtzure room (bv. "room culinair")- bindmiddel (indien nodig).



Iets Italiaans dat we bij de Paasbrunch erbij hadden staan.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Vlees inwrijven met paprikapoeder en in hete boter snel rondom bruin bakken. 2.Champignons in plakjes snijden 3.Vlees uit de pan halen en champignons in bakvet bakken 4.Tomaten toevoegen met vocht, rozemarijn, tijm, bouillontablet en wijn 5.Knoflook uitpersen en toevoegen. 6.Vlees terug in de pan doen en 1,5 uur gaar laten stoven. 7.Op het eind de room en evt. bindmiddel erbij doen.

Serveertip

Maak er de witte wijn bij op.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eetteam
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top