Loempiasaus

  • Aziatisch, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-05-2008

Deel dit recept

Ingrediënten
1 e margarine
1 vol e suiker
180 ml water of iets meer
80 g tomatenpuree
1 vol t uienpoeder
3/4 t knoflookpoeder
1+1/2 e sojasaus
1+1/2 t gemberpoeder
1-2 t sambal (afhangende van eigen smaak)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Maak `n donkere caramel van die margarine en de suiker.
2. Blus caramel af met water.
3. Voeg nu alle ander ingrediënten eraan toe en laat even doorkoken op lage hitte tot dik.

Serveertip

Smaak heerlijk met LOEMPIA`S of over gebakken varkenskarbonade etc.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

anglofiel avatar
anglofiel 02-08-2008

Hi, Neem je sausje mee en ga nu even je loempia``s bekijken. Bedankt!!

will_s avatar
will_s 19-05-2008

Bedankt Deon ! Ik heb je loempia`s gemaakt , maar nog niet gebakken. Ik had ze klaar, maar kreeg toen visite. Ik heb ze ingevroren. Nu neem ik je saus nog mee. Die had ik nog niet. Als ik ze gebakken heb, dan hoor je van me. Groetjes Willeke.

mialubbe avatar
mialubbe 10-05-2008

Je recept voor loempia``s had ik al eerder meegenomen. Dit maakt het geheel compleet! Bedankt hiervoor. groetjes, Mia

jurgina avatar
jurgina 01-05-2008

Hoi Deon, Heb dit recept van je meegenomen. De zomer komt er weer aan en eerlijk gezegd lijkt me dit sausje ook zeer geschikt voor de barbecue! Groetjes, Ineke.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten