HARTIGE TAART MET ASPERGES,HAM EN GEITENKAAS

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-04-2008
  • HARTIGE TAART MET ASPERGES,HAM EN GEITENKAAS

    HARTIGE TAART MET ASPERGES,HAM EN GEITENKAAS

    HARTIGE TAART MET ASPERGES,HAM EN GEITENKAAS


Deze hartige taart is lekker snel klaar en valt altijd in de smaak. Bekleed een ovenschaal of springvorm met bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in*. Leg vervolgens plakjes ham op de bodem en leg er de uitgelekte (of beter: verse) asperges op. Roer twee eieren los met een vork, doe er de geitenkaas - in blokjes gesneden- door en voeg wat zout, peper en een eetlepel honing toe. Schep het geheel goed om. Schenk het kaas-eiermengsel over de ham en de asperges. Zorg dat alles bedekt is met ei. Doe de taart vervolgens een half uurtje op 180-200 graden in de oven. Laat de taart wat afkoelen voor U hem serveert. Eet smakelijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Kant en klaar bladerdeegplakjes.
Gekookte ham
Verse asperges
2 Eieren
Geitenkaas
Honing, 1 eetlepel
zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een ovenschaal of springvorm

Voorbereiding

Bekleed een ovenschaal of springvorm met bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in*. Leg vervolgens plakjes ham op de bodem en leg er de uitgelekte (of beter: verse) asperges op. Roer twee eieren los met een vork, doe er de geitenkaas - in blokjes gesneden- door en voeg wat zout, peper en een eetlepel honing toe. Schep het geheel goed om. Schenk het kaas-eiermengsel over de ham en de asperges. Zorg dat alles bedekt is met ei. Doe de taart vervolgens een half uurtje op 180-200 graden in de oven.

Bereidingswijze

Doe de taart vervolgens een half uurtje op 180-200 graden in de oven. Laat de taart wat afkoelen voor U hem serveert.

Bron

Eigen recept!

Serveertip

Serveer er een droge witte Pinot bij! Eet smakelijk!

Laatste reacties

marmaas avatar
marmaas 27-04-2008

bedankt voor dit lekkere recept voor een hartige taart.Liefs Margriet

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten