Tomatensoep met geroosterde paprika en artisjokken

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Tomatensoep met geroosterde paprika en artisjokken

    Tomatensoep met geroosterde paprika en artisjokken

    Tomatensoep met geroosterde paprika en artisjokken

Zuppa di pomodori con peperoni arrostiti e carciofi
Recept Bertolli.nl
Copyright © Unilever Nederland b.v.

112 Kcal per p/p

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
· 1 zak Bertolli Pastasaus pittig
· 1 liter kippenbouillon
· 4 tomaten
· 3 geroosterde paprika`s (pot)
· 3 artisjokharten (blikje)
· 2 takjes basilicum
· 50 gram parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng in een pan de saus aan de kook. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Snijd de tomaten in vieren, haal de zaadjes met het sap eruit en snijd het overgebleven vruchtvlees in kleine stukjes. Meng deze 2 minuten voor het einde van de kooktijd door de soep.

Snijd ondertussen de geroosterde paprika, de artisjokken en de basilicumblaadjes fijn en meng dit met elkaar. Verdeel dit mengsel over de soepkommen en schenk de soep erbovenop. Schaaf tot slot van de parmezaanse kaas wat mooie krullen en garneer hier de soep mee.

Bron

Bertolli.nl/recepten

Serveertip

Lekker met ciabattabrood met pesto.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten