1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Kaassalade

Kaassalade

Door: elzzke

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-04-2008

Ingrediënten 4 personen


250 gram kaas (belegen)
Een stronk bleekselderij
100 gram walnoten
125 ml creme fraiche
Mayonaise of fritesaus
Kerriepoeder
Sinaasappelsap



Een snelle, maar lekkere salade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Was de bleekselderij en snij de stengels in plakjes.
- Snij vervolgens de kaas in hele kleine blokjes.
- Meng de creme fraiche met 2 eetlepels mayonaise, 1/2 theelepeltje kerriepoeder en een scheutje sinaasappelsap.
- Doe vervolgens de bleekselderij, kaas en een gedeelte van de walnoten bij elkaar in een kom en mix het sausje erdoor.
- Als laatste strooi je de rest van de walnoten er over heen.
- Eventueel naar smaak nog peper en zout toevoegen.

Serveertip

Lekker met frietjes of gebakken aardappelpartjes.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elzzke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top