Kruimeldeeg met winterfruit en pecannoten

  • Italiaans, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-2008
  • Kruimeldeeg met winterfruit en pecannoten

    Kruimeldeeg met winterfruit en pecannoten

    Kruimeldeeg met winterfruit en pecannoten

Torta di briciola con frutta d`inverno e noce

Recept Bertolli.nl
Copyright © Unilever Nederland b.v.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
· 300 gram bloem
· 200 gram Bertolli ongezouten margarine (wikkel)
· 150 gram suiker
· 1 theelepel speculaaskruiden
· 500 gram winterfruit (vijgen, peren,appels)
· 100 gram pecannoten
· eventueel 1 bak vanilleijs
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200ºC. Wrijf de bloem, de suiker, de margarine en de speculaaskruiden met je handen door elkaar, tot je mooie kruimels hebt.

Schil eventueel het fruit en snijd het in blokjes. Strooi wat kruimels in een ovenschaal en verdeel hierover de stukjes fruit. Hak de noten grof en strooi ze over de stukjes fruit. Dek het af met de rest van de kruimels.

Zet de schaal ongeveer 25 minuten in het midden van de oven totdat de kruimels goudbruin zijn. Verdeel het gerecht over de kommetjes en serveer er eventueel een bol vanilleijs op.

Bron

Bertolli.nl/recepten

Laatste reacties

professoroud avatar
professoroud 16-04-2008

Lijkt me lekker. Ga ik een keer proberen. Dank je wel. Groetjes, Jos

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten