Italiaans stokbroodje

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 trostomaatjes
8 vers gesneden plakjes stokbrood met sesam van plm 2 cm dik.
8 plakjes brie
50 gr uitgelekte fetakaas
verse basilicum, bieslook, veldsla
olijfolie, peper, zout
rode pesto
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Steek de kroontjes met een scherp mes uit de trostomaatjes en hol de tomaatjes verder uit met de achterkant van een theelepeltje.
Snijd de sla en kruiden heel fijn en doe ze samen met de feta en peper en zout in eem kom. Meng het tot een kneedbaar geheel.

Bereidingswijze

Vul de uitgeholde tomaatjes met de fetavulling.
Verwarm de oven voor op 200 gr. Besprenkel de stokbroodjes met olijfolie en leg op elk broodje een plakje brie. Verwarm de broodjes in de oven tot de brie is gesmolten.
Draai de oven terug naar 150 gr. en en leg op elk broodje een tomaatje. Verwarm het geheel nog plm. 15 minuten in de oven.

Serveertip

Serveer warm (2 per persoon) met een beetje pesto en een scheutje olijfolie.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten