VISKOEKJES MET OESTERSAUS

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram Kabeljouwfilet.
2 lenteuitjes
3 teentjes knoflook
stukje gember
1 spaans pepertje
2 eetlepels Vissaus
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel oestersaus
1 eetlepel aardappelmeel
1 ei
Olie plantaardig om in te bakken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. De filet in een keukenmachine. Alles wat volgt erbij.
2.De knoflook, de stukjes lente-ui de gember de peper, aardappelmeel, ei.
3.Doe ook de sausen erbij (vis, soja,oester) Fijn laten malen tot er een stevige massa ontstaat
4. Doe mengsel voor een half uurtje in koelkast.
5, Schep volle eetlepels ervan in koekeNpan en bak viskoekjes gaar en goudbruin..

Serveertip

Ik had hier tomatensalade en ge-roerbak noedels erbij met zelfde ingrediënten erin als in viskoekjes

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten