Diverse makkelijke koude sausjes
- Internationaal, Saus/dressing
- 0-10 min.
- Geplaatst op 02-04-2008
Diverse koude sausjes, snel, makkelijk en compleet voor een vleesfondue, misschien wel de BonbiniBacchus?
Ingrediënten
Voor kerriesausje: 3 eetlepels mayo, 2 eetlepels water, 1 eetlepel yoghurt, zeer fijn gesnipperde kleine ui, royaal hot curry poeder, peperVoor knoflooksausje: idem als boven met mayo, water en yoghurt, 2 fijngeperste knoflooktenen, 1/2 theelepel gedroogde thijm en peper
Voor whiskeysausje: 1 eetlepel whiskey, en weer dezelfde verhoudingen als bovenstaand met mayo, water en yoghurt, 1 theelepel gedroogde dille, peper
Mosterdsausje: 1/2 eetlepel mosterd vermengen met de mayo, water en de yoghurt zoals boven aangegeven, 1/2 theelepel gedroogde kervel
Bereidingswijze
Alle ingrediënten door elkaar mengen
Bron
eigen recept
Laatste reacties
oh meis, heerlijk zeg, neem ik mee, tks. liefs ruth