andijviestamppot anders

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-04-2008
  • andijviestamppot anders

    Andijviestamppot anders

    Andijviestamppot anders

andijviestamppot met banaan en kerrie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500gr andijvie 2bananen 4teentjes knoflook 1flinke eetl.kerriepoeder 50gr boter wat melk 1 zakje gebakken uitjes peper/zout naar smaak handje vol gezouten pinda''s ,,,niet noodzakelijk wel lekker.;;;; ongeveer 700gr aardappels
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekepan mes grote pan

Voorbereiding

aardappelen schillen en de andijvie heel fijn snijden knoflook en banaan in plakjes

Bereidingswijze

verhit de boter en bak de knoflook met de banaan en de kerriepoeder al omscheppend zo''3min en zet van het vuur .kook de aardappels en maak daar puree van schep het bananenmengsel met het bakvet de andijvie en de gebakken uitjes door de puree;;; eventueel nog wat boter en melk er bij ;;; garneer met de gezouten pinda''s

Serveertip

lekker met speklapje of kippenfilet maar een balletje gehakt doet het ook goed

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten