Romige pangasiusfilet

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-03-2008

Heerlijk, makkelijk en verantwoord goed eten!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Twee pangasiusfilets (visboer)
1 kleine rode ui of sjalot
1 teentje knoflook
3 eetlepels creme fraiche
1/2 theelepel grove mosterd
wat geraspte kaas
peper naar smaak
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakpapier op de bakplaat van oven leggen.

Voorbereiding

Leg de filets op een met bakpapier beklede ovenplaat. Maak de topping van de creme fraiche, mosterd en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de ui of sjalot in ringen, tjop het knoflookteentje in plakjes.

Bereidingswijze

Souteer de ui met wat boter in een koekpan. Daarna de knoflook erbij doen, en het geheel eventjes zachtjes bakken. Als de ui licht gekleurd is doe je de creme fraichetopping erbij, mengen met de ui en knoflook en verwarm dit een half minuutje mee. Daarna uit pan scheppen en mooi over de filets verdelen. Maak het af met wat geraspte kaas (bescheiden hoeveelheid) en grof gemalen zwarte peper. Schuif de bakplaat met de filets in het midden van de oven. Na ongeveer 25 minuten kun je smullen!

Bron

eigen recept

Serveertip

Lekker met pasta, rijst en groene bladgroentes Dit recept past Tilapiafilet ook als een verrukkelijk maatpak!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Kniespanner avatar
Kniespanner 01-12-2012

heb de filetin de oven liggen ruikt heerljk heb het menu even en beetje aangst in de hoeveelheid zijn nameljk met 6 man in huis en van de craime fraiche heb ik slafoom gebruikt zal mij benieuwen of het aanslaat. Bij ons zijn ze nog al kritich voor veranderingen. Zal de reacties wel even posten.

irma212 avatar
irma212 06-09-2012

heerlijk echt een aanrader!

ger1958 avatar
ger1958 20-07-2012

Verrukkelijk recept had "gelukkig" geen geraspte kaas en daarvoor wat kruidenkaas gebruikt om de saus op smaak te brengen. Heerlijk !! absoluut een blijvertje.

ruthbrock avatar
ruthbrock 11-03-2011

lekker, ga het beslist maken, wij zijn dol op vis, fijn weekend en groetjes van ruth

LonJoopRens avatar
LonJoopRens 13-11-2010

Dit ziet er zo eenvoudig en zoooooo smakelijk uit! Dit gaan we vanavond eten!

jopie65 avatar
jopie65 24-03-2010

Dit is echt een heerlijk recept. Ben zelf geen viseter, maar dit vind ik heerlijk! Ik heb het alleen maar 15 minuten in de oven gedaan, anders werd de topping bij mij al zwart. En de vis was goed gaar.

anneke1001 avatar
anneke1001 13-11-2009

Verrukkelijk!!! Jouw recept gelijk doorgegeven aan mijn dochter. Met vriendelijke groet, Anneke1001

cora42 avatar
cora42 22-09-2009

Vorige week gegeten. Was inderdaad erg lekker! Ik ga het zeker nog eens maken. Bedankt, groetjes Cora

lisan_sjoeky avatar
lisan_sjoeky 31-08-2009

hoi, het lijkt me erg lekker! ik ga het binnenkort proberen, maar hoelang doe je de panga in de oven?

silkeq avatar
silkeq 12-03-2009

Lekker recept. Ik heb het vorige week gemaakt en smaakt heerlijk.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten