Honingwafels

  • 20-30 min.

Honingwafels, recept voor ca. 8 stuks.

Deel dit recept

Ingrediënten
150g zachte boter3 eieren270g bloem1 theelepel bakpoeder250ml melk4 eetlepels honing1 mespuntje zoutpoedersuiker om te bestrooien
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 2631,44 kcal
Koolhydraten 270,83 g
Eiwitten 62,26 g
Vetten 142,02 g
Benodigdheden

Wafelijzer

Voorbereiding

Vet het wafelijzer in, klap het dicht en warm het op.

Bereidingswijze

  • Klop de boter met de honing, eieren en het zout luchtig.
  • Meng de melk erdoor en vervolgens de bloem en het bakpoeder.
  • Doe steeds ongeveer 2 eetlepels deeg op het midden van het onderste bakvlak en sluit het wafelijzer.
  • Bak elke wafel in ongeveer 3 minuten goudbruin.
  • Leg de wafels die klaar zijn op een ovenrooster en bestrooi ze nog warm met poedersuiker.

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    christine5 avatar

    Kooktip!

    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Doorsturen

    Home Recepten