Vispotje

  • Vis, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Voorbereiding

2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
400 gr koolvis (diepvries), ontdooid
2 el bloem
250 ml melk (te vervangen met soyadrink (zonder toevoegen zout of suiker))
2 el crème fraîche (te vervangen door soya-roomalternatief)
2 el mosterd
1 tl gedroogde dille
peper

Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de ui 1-2 minuten.
Voeg de vis toe en bak 'm even mee (tot de vis uit elkaar begint te vallen). Strooi de bloem over de vis en schenk al roerend scheut voor scheut de melk erbij (de volgende scheut pas toevoegen als de vorige is opgenomen door de bloem). Breng het vispotje op smaak met de crème fraîche, mosterd, dille en peper.

Bron

Allerhande

Serveertip

Serveer met bijvoorbeeld sperziebonen en frites.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

babmos avatar
babmos

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten