1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. sla met perzik en prosciutto

sla met perzik en prosciutto

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-03-2008

Ingrediënten 2 personen


1 bol buffelmozarella; 1 rijpe perzik- paar plakken prosciutto; handvol muntblaadjes; sla naar keuze (ijsbergsla-kropsla-romaine sla). Voor de dressing: 2 tl citroensap- 5 el olijfolie-peper-zout.



Frisse salade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Perzik schillen en in vieren snijden. Mozarella in stukjes. Prosciutto in stukken

Bereidingswijze

Sla met munt mengen en op bord leggen. Perzik, mozarella en prosciutto erover verdelen. Dressing erover sprenkelen.

Serveertip

Donker boerenbrood besmeren met gezouten boter

Bron

Jamie oliver



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liflafjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liflafjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top